Zinību diena “Milžu takā”

August 30, 2017 9:16 am

Vasara paskrējusi nemanot un jaunais mācību gads jau gandrīz klāt! Piedzīvojumu parks “Milžu taka”, pirmajā septembrī aicina ciemos visus pirmklasniekus, lai nosvinētu skolas gaitu uzsākšanu!

Šo piektdien, 1. septembrī, visiem, visiem , visiem pirmklasniekiem dāvana no piedzīvojumu parka “Milžu taka” – šķēršļu trases zaļā loka bezmaksas apmeklējums! Pārējiem skolniekiem šajā dienā – 25% atlaide piedzīvojumu parka “Milžu taka” apmeklējumam.

Piedzīvojumu parks “Milžu taka” ir no virvju, trošu un koka konstrukcijām veidota šķēršļu trase kokos. “Milžu takas” kopgarums ir gandrīz 600 metri un tajā ir 65 dažādi šķēršļi, tajā skaitā 3 “zipline” nobraucieni. “Milžu takas” šķēršļi ir izvietoti trijos, dažādas grūtības pakāpes lokos – zaļais loks ar salīdzinoši vienkāršākiem šķēršļiem, zilais loks ar vidēji sarežģītiem šķēršļiem un melnais loks, kurš būs pārbaudījums pat pieredzējušiem šķēršļu taku iekarotājiem.

Kopš pavasara “Milžu takā” darbību uzsākusi arī “Milžu taka cafe”, kurā iespējams nobaudīt lielisku Illy kafiju, veldzēties ar bezalkoholiskiem dzērieniem un panašķoties ar saldējumu. Viena no “Milžu taka cafe” sienām ir veidota pilnībā no stikla, un caur to paveras lieliska panorāma uz “Milžu takas” šķēršļu trasēm un “Ogres Zilo kalnu” dabas ainavu.

Milzis sveic skolniekus un viņu vecākus ar jaunā mācību gada sākšanos un gaida ciemos piedzīvojumu parkā “Milžu taka”

 

Atpakaļ